CARA UNTUK KURUS DENGAN CEPAT DAN MUDAH

AMARAN: INI BUKAN LAMAN MENJUAL PRODUK KURUS

Anda Nak Tahu CARA UNTUK KURUS Dengan Mudah & Selamat?

.

Dah Cuba Perlbagai Cara & Produk Kurus, Tapi Masih Gagal Mendapatkan Berat Badan Idaman?

.

Anda Teringin Untuk Bersenam Di GYM & Taman Rekreasi Tapi TIDAK ADA MASA?

.

Dan… Pernahkah Anda MeLEBUR Beribu Ribu Ringgit Tapi Masih GAGAL Menurunkan Berat Badan?

 


 

Jangan Risau, Kami Faham Ramai Orang Mempunyai Pelbagai Halangan Bila Mahu Menurunkan Berat Badan. Akhirnya Jalan Pintas Menjadi Pilihan Mereka.

Isunya, Adakah Ia Satu Keputusan Bijak?

carauntukkurusdenganmudahdancepatpintas

Mengikut Kajian, Ramai Orang Mengambil Jalan Pintas Dengan Menggunakan Produk “KURUS” Bila Mereka Menghadapi 2 Isu Ini IaituTak Ada Masa & Malu Bila Bersenam Di Tempat Awam“.

carauntukkurusdenganmudahdancepatbusy

.

Sedarkah Anda 80% Pengguna Produk “Kurus” Gagal Menurunkan Berat Badan. Dan Kebanyakan Produk Pelangsingan Di Kesan Mengandungi “Dadah Merbahaya” Yang Boleh Membahayakan Kesihatan Penggunanya?

.

Tahukah Anda Punca Ramai Orang Gagal Menurunkan Berat Badan Sebenarnya Disebabkan Oleh Kaedah Yang Mereka Gunakan Adalah Kaedah Yang SALAH?

.

Habis Tu, Apa RAHSIA Terbaik Menurunkan Berat Badan Dengan Mudah Dan Selamat?

Jawapannya Adalah Dengan Menukar Gaya Hidup Anda KepadaGaya Hidup Sihat

Ya… Kunci Utama Untuk Anda Menurunkan Berat Badan Adalah Dengan TUKAR GAYA HIDUP

.

Pasti Anda Tidak Mahu Memperjudikan Kesihatan Anda Bukan?

.

Biar Saya Beri Tahu Bagaimana Caranya..


Memperkenalkan…

logo-now-everyone-can-kurus

Now Everyone Can Kurus Adalah Program Kurus Online Yang Pertama Di Malaysia. Program Now Everyone Can Kurus Telah Di Lancarkan Pada 2014 Lagi.

Setakat Ini,  Sudah ribuan orang yang berjaya kami bantu sepanjang penubuhan Now Everyone Can Kurus.

Program Now Everyone Can Kurus ini adalah program kurus secara berjemaah di dalam aplikasi Telegram secara online 100%.

Jadi, tidak kira di mana anda berada, anda boleh kurus dengan mudah bersama kami. Sebab  itu, kami  adalah program “cara untuk kurus” pilihan ramai.


APa Kekuatan Now Everyone Can Kurus?

Seperti yang telah kami beritahu sebelum ini, perkara utama untuk menurunkan berat badan adalah Tukar Gaya Hidup. Jadi, peserta program ini akan kami ajar bagaimana untuk kurus dengan mudah tanpa perlu berlapar.

Anda di ajar bagaimana memilih makanan yang betul supaya anda kekal kenyang sepanjang hari. Anda juga di ajar bagaimana membuat senaman yang mudah tapi ber-Impak Tinggi dan sesuai untuk semua lapisan umur.

Kenapa kami menekankan supaya anda menukar gaya hidup kepada yang lebih baik?

Sebab, kami percaya hanya itu yang boleh buat anda kurus dengan cara yang betul & selamat. Tapi apa yang paling penting bagi kami adalah selepas anda habis program selama 60 hari anda boleh bawa diri anda dengan baik. Kami ajar supaya Anda tahu bagaimana anda boleh menurunkan berat walaupun anda makan makanan kegemaran anda seperti KFC, Pizza Hut, Rendang & Sebagainya nanti.

Tak Percaya???

Jujur kami katakan.. Selepas 60 hari, kami yakin anda masih boleh menurunkan berat badan atau kekalkan berat badan anda walaupun anda makan makanan kegemaran.

Dengan apa yang kami telah ajarkan kepada anda selama 60 hari kami yakin hidup anda akan mula berubah jika anda betul betul amalkan apa yang telah kami ajarkan


5 Kelebihan Program Now Everyone Can Kurus Yang Anda Perlu Tahu.

1. Makan Wajib 5 Kali Sehari

Ramai orang ingat kalau nak kurus perlu kurangkan makan. Tapi dalam program Now Everyone Can Kurus ini kami mewajibkan/paksa peserta untuk makan minimum 5 kali sehari.

2. Boleh Makan Nasi

Kebanyakan diet di lain di luar sana tidak menggalakkan nasi sebagai menu harian. Tapi kami mewajibkan peserta untuk makan nasi kerana kami faham nasi adalah makanan ruji rakyat Malaysia.

3. Tidak Perlu Ke Gym

Ya.. Anda tidak perlu pergi ke Gym kerana kami faham Majoriti rakyat malaysia tidak mempunyai masa yang cukup untuk ke Gym. Sebab itu salah satu tagline yang kami guna adalah “Kurus Hanya Dari Rumah”

4. Menggunakan Formula M.E.S.T.I Kurus

Formula ini telah kami reka khas supaya dapat disesuaikan dengan gaya hidup dan budaya rakyat malaysia.

5. Tidak perlu datang ke kelas/seminar

Semua Coaching akan di jalankan 100% online melalui telegram group. Jadi, tidak kira di mana pun anda berada anda masih menyertai kami. Kita ada peserta yang dari Brunei, Dubai, Arab Saudi dan juga US


Testimoni Peserta Now Everyone Can Kurus

carauntukkurusdenganmudahdancepatanak carauntukkurusdenganmudahdancepatap carauntukkurusdenganmudahdancepatasma carauntukkurusdenganmudahdancepatb4 carauntukkurusdenganmudahdancepatbunga carauntukkurusdenganmudahdancepatde carauntukkurusdenganmudahdancepatfai carauntukkurusdenganmudahdancepathijhit carauntukkurusdenganmudahdancepatina carauntukkurusdenganmudahdancepatkakfai carauntukkurusdenganmudahdancepatkgje carauntukkurusdenganmudahdancepatkotak carauntukkurusdenganmudahdancepatkuning carauntukkurusdenganmudahdancepatpantai carauntukkurusdenganmudahdancepatpasma carauntukkurusdenganmudahdancepatperut carauntukkurusdenganmudahdancepatphink carauntukkurusdenganmudahdancepatpis carauntukkurusdenganmudahdancepatpkebay carauntukkurusdenganmudahdancepatpsnym carauntukkurusdenganmudahdancepatridzuan  carauntukkurusdenganmudahdancepatsenyum carauntukkurusdenganmudahdancepatsmile carauntukkurusdenganmudahdancepatyani carauntukkurusdenganmudahdancepatyanilagi carauntukkurusdenganmudahdancepatzila carauntukkurusdenganmudahdancepatjepun carauntukkurusdenganmudahdancepatcikgu carauntukkurusdenganmudahdancepatwati carauntukkurusdenganmudahdancepatperutkecik carauntukkurusdenganmudahdancepatbirulaki carauntukkurusdenganmudahdancepatzaimicarauntukkurusdenganmudahdancepatbest carauntukkurusdenganmudahdancepatellycarauntukkurusdenganmudahdancepatrohaizacarauntukkurusdenganmudahdancepatpolis

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari peserta kami yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan masing masing.

Apa perasaan anda melihat mereka semua?

Tahukah anda segelintir dari mereka telah mencecah umur lebih 50 Tahun, Dan majoriti peserta kami adalah dikalangan umur 35-45 tahun?

Ini hanyalah sebahagian dari testimoni yang kami ada.

Sebenarnya ada banyaaaakkk lagi testimoni lain yang kami tak masukkan ke sini. Jika kami masukkan kesemuanya, ia mungkin boleh menghabiskan pakej “Data Internet” anda dengan sangat cepat dan kami tak mahu itu berlaku.

Pernah dengar tak orang cakap “umur aku dah lanjut, aku susah dah nak turun berat badan“?

Selalu kan dengar macam tu?

Tapi….

Itu tidak wujud dalam Kamus Now Everyone Can Kurus.


Ini yang kami berikan kepada anda.

1. 24 Jam Pemantauan Coach (Jurulatih Kurus)

carakuruscepatdanmudah

Anda akan ada Jurulatih Kurus yang akan memantau anda 24 jam sehari selama 60 hari. Beliau akan mengajar anda teknik “Cara Untuk Kurus Dengan Cepat Dan Mudah”.

2. Jadual Senaman

Anda akan diberikan Jadual senaman yang mudah untuk dilakukan walaupun anda tidak ada masa untuk ke Gym.

3. Group Support Telegram

Anda akan di masukkan ke group support telegram. Jadi anda wajib install telegram di telefon anda. Apa yang menariknya group ini adalah, anda akan ada ramai kawan yang sama sama ingin menurunkan berat & kurus juga. Jadi, anda akan lebih Bersemangat bila ada ramai kawan yang ada sama Misi nya dengan anda.

4. Suplimen

Kami akan bekalkan suplimen kepada anda. Suplimen ini adalah untuk memudahkan dan mempercepatkan proses anda untuk menurunkan berat badan. Ia juga adalah bertujuan untuk meningkatkan Metabolisma, membekalkan Nutrisi yang lengkap & memberi tenaga yang cukup untuk aktiviti harian mahupun senaman.


Bagaimana Cara Untuk Menyertai Program “Now Everyone Can Kurus”?

.

Mudah sahaja, Anda hanya perlu whatsapp “Kurus Online” ke nombor di bawah.

012-6060 940

Selepas itu, Tim kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Jangan berlengah lagi, Hubungi kami segera sebelum slot penuh

 

Top